sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hieno poni :)

Tänään oli kauden ekat kisat tallilla. Osallistuin sellaisella ajatuksella, että tavoitteena oli päästä luokka hyväksytyksi läpi. Killellä meni yksi tyttö ennen minua, joka tuntui tooosi oudolta, koska yleensä olen ainoa, joka sen kanssa kisoissa menee. Verkassa mikään ei oikein meinannut sujua ja itsellänikin alkoi mennä hermot koko touhuun. Löydettiinpä vielä pelottava kohta radaltakin... Otin tällä kertaa laukkaa jonkin verran enemmän, koska Kille oli jo valmiiksi verrytelty ja päätös oli loppujen lopuksi hyvä. Kille kävi hieman kierroksilla ja tuntuma oli todella huono. Keventelin loppuverkan ja sain kuin sainkin rennon ponin alleni.

Mentiin radalle ja toistin itselleni samaa asiaa, EI OLE MIKÄÄN KIIRE MINNEKÄÄN! Miuku vielä muistutti hengittämisestä, koska silloin kun jännitän tai keskityn kovasti johonkin, se aina hieman unohtuu ja yritän naama punaisena pidätellä jännittynyttä ponia. Mutta miten siinä kävikään. Kille oli oikein mukavan oloinen koko radan. Laukkalävistäjällä tuli harmillisesti laukanvaihto ja oikeaan suuntaan Kille pääsi hieman kiihdyttelemään laukkaympyrällä. Olin niiin tyytyväinen meidän suoritukseen!

Radalta..

Menin pellolle käppäilemään ja hetken päästä kuulutettiin palkintojenjakoon ratskoita. Ylläripylläri meidät sanottiin ensimmäisenä! Mun ilme oli varmaan näkemisen arvonen, kun kävelin sieltä pellolta kentälle päin ihan suupielet korvissa. Lopputulos oli siis 1. sija ja 61,3 %. Olin niin tyytyväinen Killeen, mutta silti itselleni jäi omasta ratsastuksesta jotakin pientä hampaankoloon. Mutta niinhän sen täytyy mennäkin, että aina on jokin asia, mikä pitää saada taas seuraavalla kerralla paremmin tehtyä. Ei kukaan ole koskaan täysin valmis ratsastaja.


Kunniakierroksella kaahailua :D

2 kommenttia:

  1. kirjotatko enään tänne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidin hieman taukoa ja pistin ajatuksia kasaan, mutta nyt vihdoinkin uusi postaus saapui! :)

      Poista